Uw voeten in goede handen

Laat u zelf eens verwennen
met een paar nieuwe voeten!!!

Gediplomeerd pedicure sind 2001

Aangesloten bij
diverse instanties

Over mij

Mag ik mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Katja de Wit en ben sinds 2001 werkzaam als gediplomeerd pedicure in mijn eigen praktijk aan huis in Wijlre en iedere maandag de hele dag in mijn praktijk in Vaals. De praktijk is gevestigd op de begane grond en is goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. Verder is de praktijk van alle gemakken voorzien.In de comfortabele behandelstoel kunt u de behandeling ontspannen ondergaan. U kunt bij mij terecht voor een professionele pedicure behandeling.

In de afgelopen jaren heb ik veel aan bijscholing gedaan o.a. aantekening voor de Diabetische Voet, aantekening Reumatische Voet, Oncologische Voetzorgverlening, behandeling van ingroeiende en ingegroeide teennagels met behulp van verschillende methoden ( o.a. het tamponneren van de nagel en verschillende nagelbeugeltechnieken toepassen. ) Het drukvrij leggen van pijnlijke drukplekken d.m.v. vilttechniek.  Het maken van ortheses, Schimmelnageldiagnostiek, Teennagelcorrectie, Code van de Voetverzorger etc.

Als beloning voor mijn harde werken, ben ik in juni 2016 geslaagd als MBO-4 RIJKSERKEND MEDISCH PEDICURE & ONCOLOGISCH VOETZORG VERLENER. Dit is een pedicure die breed is opgeleid. En kan alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen ontstaan ten gevolge van kanker, reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. daarbij heeft de medische pedicure uitgebreid kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie,nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken.Hierdoor worden de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek vergroot. Verder werk ik volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de client moet worden doorgestuurd naar de behandeld (arts). Verder werk ik doelmatig samen met andere zorgaanbieders.

Aangesloten bij diverse instanties

NMMV
Sinds 1 febr. 2015 ben ik lid van de Nederlandse Maatschappij voor Medisch Voetzorgverleners.

KABIZ
Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg

IKNL
Integraal kankercentrum Nederland

KMV
Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Medisch Voetzorgverleners (KMV) . Het KMV is ondergebracht bij KABIZ (Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg

Solopartners
Lid van Solopartners, hiermee ben ik aangesloten bij een erkende geschilleninstantie met klachtenfunctionaris en geschillencommissie.

KwalitietsRegisterPedicures
Het KwalitietsRegisterPedicures is een register waarmee ProCert de kwaliteit van geregistreerde pedicures borgt. Pedicure Salon Katja voldoet aan deze eisen en is in het register opgenomen.

Oncologisch VoetzorgVerlener
In januari 2015 ben ik geslaagd als eerste Oncologisch VoetzorgVerlener in het Heuvelland-Limburg

Medisch Pedicure
Op 31 maart 2010 ben ik geslaagd als eerste MEDISCH PEDICURE in het Heuvelland-Limburg